Risotto con boletus
TM6 TM5 TM31

Risotto con boletus

4.2 (785 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 8 - 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
  • 1 chalota
    of 30 g de cebolla
  • 40 g de aceite de oliva virgen extra
  • 250 g de boletus frescos
    of 250 g de boletus deshidratados (hidratados en agua durante 30 minutos)
  • 350 g de arroz carnaroli
  • 100 g de vino blanco seco
  • 900 g de agua hirviendo
  • 1 pastilla de caldo de verduras
  • 1 cucharadita de sal (optioneel)
  • 20 g de mantequilla
  • 40 g de queso parmesano rallado

Voeding
per 1 ración
Calorieën
1333 kJ / 319 kcal
Eiwitten
7.69 g
Koolhydraten
45.24 g
Vetten
11.91 g
Vezels
1.96 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten