Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 1 oz extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 15 oz bread flour
- 2 ½ oz whole wheat flour
- 9 oz warm water (100°F-110°F)
- ½ oz sugar
-
2 ¼
tsp rapid rise yeast
of 1 packet/envelope rapid rise yeast - 2 tsp salt
Filling
- 4 oz provolone cheese, cut into pieces (1 in.)
- 1 oz fresh basil leaves
- 20 oz water
- 8 oz broccoli florets, cut into pieces (2 in.)
- 6 oz ricotta cheese
- ¼ tsp salt
- ⅛ tsp fresh ground pepper
- 2 tsp extra virgin olive oil
- 1 tsp dried basil (optioneel)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 3021 kJ / 722 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 100 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolate Cream Pie
5h 55 min
Apple Fritter Bread
2 godz.
Zucchini and Cheese Soufflés
40min
Spinach and Olive Focaccia
1u. 15min
Strawberry Cinnamon Rolls
4sa 15 dk
Virginia Sweet Potato Biscuits
35 min
Sausage Calzone with Sun-Dried Tomatoes
40min
Ham and Cheese Biscuits
35 min
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
1h 25min
Baked Mushroom Empanadas
1 godz. 50 min
Eggnog Snickerdoodles
1u.
Southwest Quinoa
40min