Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 1 oz extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 15 oz bread flour
- 2 ½ oz whole wheat flour
- 9 oz warm water (100°F-110°F)
- ½ oz sugar
-
2 ¼
tsp rapid rise yeast
of 1 packet/envelope rapid rise yeast - 2 tsp salt
Filling
- 4 oz provolone cheese, cut into pieces (1 in.)
- 1 oz fresh basil leaves
- 20 oz water
- 8 oz broccoli florets, cut into pieces (2 in.)
- 6 oz ricotta cheese
- ¼ tsp salt
- ⅛ tsp fresh ground pepper
- 2 tsp extra virgin olive oil
- 1 tsp dried basil (optioneel)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 3021 kJ / 722 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 100 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Maple Buttermilk Biscuits
25 Min
Garlic Pull-Apart Knots
1h 55min
Baked Mushroom Empanadas
1h 50 min
Focaccia with Rosemary and Honey
1h 10 min
Pumpkin Streusel Muffins
25 Min
Snickerdoodles
25 Min
Cornbread
40 min
Pizza Dough
1h
Corn Muffins
45min
Oatmeal Raisin Cookies
50 min
Kids Veggie Empanadas
1h 10 min
Meyer Lemon Bars
40 min