Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 1 oz extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 15 oz bread flour
- 2 ½ oz whole wheat flour
- 9 oz warm water (100°F-110°F)
- ½ oz sugar
-
2 ¼
tsp rapid rise yeast
of 1 packet/envelope rapid rise yeast - 2 tsp salt
Filling
- 4 oz provolone cheese, cut into pieces (1 in.)
- 1 oz fresh basil leaves
- 20 oz water
- 8 oz broccoli florets, cut into pieces (2 in.)
- 6 oz ricotta cheese
- ¼ tsp salt
- ⅛ tsp fresh ground pepper
- 2 tsp extra virgin olive oil
- 1 tsp dried basil (optioneel)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 3021 kJ / 722 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 100 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cinnamon Rolls
3h
Boston Baked Beans
4 Std.
Ham and Cheese Biscuits
35 Min
Cheddar Biscuits
20min
Pumpkin Cinnamon Rolls
3h 40min
Dutch Baby Pancake
20min
Apple Fritter Bread
2 Std.
Summer Breeze Pineapple Pound Cake
1 Std. 10 Min
Pizza Monkey Bread
2 Std. 30 Min
Zucchini Bread
1 Std. 15 Min
Pumpkin Cheesecake
6 godz. 45 min
Cheese Biscuits
20min