Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 1 oz extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 15 oz bread flour
- 2 ½ oz whole wheat flour
- 9 oz warm water (100°F-110°F)
- ½ oz sugar
-
2 ¼
tsp rapid rise yeast
of 1 packet/envelope rapid rise yeast - 2 tsp salt
Filling
- 4 oz provolone cheese, cut into pieces (1 in.)
- 1 oz fresh basil leaves
- 20 oz water
- 8 oz broccoli florets, cut into pieces (2 in.)
- 6 oz ricotta cheese
- ¼ tsp salt
- ⅛ tsp fresh ground pepper
- 2 tsp extra virgin olive oil
- 1 tsp dried basil (optioneel)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 3021 kJ / 722 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 100 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Blueberry and Lemon Mascarpone Dessert Pizza
25 Min
Strawberry Cinnamon Rolls
4h 15 phút
Mini Mushroom Galettes
1h 55 min
Rolled Frittata
55 phút
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
1 Std. 25 Min
Baked Brie Pie
50 phút
Pineapple Cheese Braid
3h 30min
Mushroom and Spinach Strata
2 godz. 10 min
Apple Pancakes
2h
English Muffins
3 Std. 10 Min
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1h 10min
Goat Cheese Rolls
2h