Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 1 oz olive oil, plus extra to grease
- 16 oz bread flour
- 2 ½ oz whole wheat flour
- 9 oz warm water
- ½ oz sugar
-
2 ¼
tsp rapid rise yeast
of 1 packet/envelope rapid rise yeast - 2 tsp salt
Calzone
- 12 tbsp hazelnut and chocolate spread (Nutella®), (approx. 12 oz ), divided
- 2 bananas, cut into ¼ in. rounds, divided
- 1 large egg, lightly beaten
- 1 oz turbinado sugar (optioneel)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 4008 kJ / 958 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 156 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hot Cocoa Bundt Cake
2h
Peach Yogurt Ice cream
20min
Chocolate and Pistachio Cream Cake
25sa 20 dk
Spaghetti with Anchovies and Toasted Bread Crumbs
40 Min
Lemon Peel Pound Cake
1 godz. 50 min
Steamed Sweet Cornbread
1 Std. 10 Min
Tres Leches Cupcakes
45min
Matcha Stamp Cookies
1h
Pumpkin Spice Jam
1 Std. 45 Min
Vegetarian Lasagna
2 godz. 30 min
Cinnamon Rolls
3 Std.
Chocolate Date Muffins
45min