Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 400 g Mehl
- 1 TL Salz
- neutrales Öl zum Frittieren
- Puderzucker zum Bestäuben
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 822 kJ / 196 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Würziges Fladenbrot
1 godz. 40 min
Ma'amoul
1 Std. 30 Min
Marokkanische Harira-Suppe mit Hähnchen
55min
Hühnchen Pastilla
1 Std. 25 Min
Gefüllte marokkanische Brote
2h 45min
Gulab Jamuns
2 Std. 30 Min
Mandel-Taschen mit Honig und Sesam
2h
Marokkanische Doughnuts (Sfenj)
2h 45min
Türkisches Fladenbrot
2h 10 min
Mini-Langos mit Nougat-Creme und Banane
1 Std. 30 Min
Teigtaschen alla Romana
1 godz. 15 min
Batbout (Marokkanisches Grießbrot aus der Pfanne)
1 Std.