Apparaten en Accessoires
Rosquillas marroquíes (sfenj)
Voorbereiding 30min
Totaal 2u. 45min
10 unidades
Ingrediënten
-
250 g de agua
-
1 cucharadita colmada de levadura de panadería deshidratada, (8 g)20 g de levadura prensada fresca
-
400 g de harina
-
1 cucharadita sal
-
aceite de oliva para freír
-
azúcar glas para espolvorear
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 unidad
Eiwitten
5 g
Calorieën
822 kJ /
196 kcal
Vetten
5 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
32 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Marruecos
10 recepten
Spanje
Spanje
Misschien vind je dit ook leuk...
Arroz a la emperatriz (Riz à l'impératrice)
5u. 30min
Choux integrales (sin lactosa)
2u.
Huesos de San Expedito
30min
Buñuelos con crema de azafrán
40min
Rosquillas
30min
Bizcocho con fresas y nata
2u.
Cuajada de carnaval
4u. 45min
Pestiños borrachuelos
50min
Roscos de vino
45min
Roscos chiclaneros
1u.
Rosquillas (sin azúcar)
45min
Pestiños andaluces
1u.