Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La ganache al cioccolato al latte
- 2 fogli di gelatina, (1,9 g/foglio) e un recipiente d'acqua fredda
- 75 g di panna con il 35% di grassi
- 130 g di cioccolato al latte, a pezzi
- 50 g di zucchero
Il tortino
- 4 uova
- 1 pizzico di sale
- 90 g di cioccolato fondente, a pezzi
- 40 g di cioccolato al latte, senza zucchero, a pezzi
- 20 g di burro
- 500 g di acqua
La decorazione
- riccioli di cioccolato al latte o di cioccolato bianco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 507 kJ / 121 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Colorare le uova di azzurro
Geen beoordelingen
Frullato proteico alla vaniglia e cioccolato
10 Min
Torta al cioccolato e cocco
40min
Gelato alla vaniglia
12sa
Tirggel (Biscotti speziati di Zurigo)
48h 45min
Focaccia croccante
2 Std. 10 Min
Salmone con asparagi e grano
40min
Cioccolatini al gianduia e frutto della passione
Geen beoordelingen
Brownies al cioccolato
45min
Plumcake al cioccolato e zenzero candito
1 Std. 30 Min
Torta di mele facile
45min
Cheesecake alle fragole
2h 50min