Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 Knoblauchzehen
- 100 g natives Olivenöl extra
- 900 g Lammragout, entsehnt, ohne Knochen, in Stücken (3 cm x 3 cm), zum Schmoren
- 1 TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- ½ EL Paprika
- 2 EL Essig
- 1 Stängel frischer Thymian
- ½ TL Oregano, frisch
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 50 g Weisswein
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1418 kJ / 339 kcal
- Eiwitten
- 14.84 g
- Koolhydraten
- 1.17 g
- Vetten
- 30.57 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Japanisches Chicken-Curry
55min
Rindsstroganoff
45min
Zürcher Geschnetzeltes mit Kartoffeln
3 Std.
Seehechtfilet mit Rucola-Randen-Salat
1h 35min
Spaghetti mit Lammragout
50 Min
Tajine mit Seeteufelfilet und eingelegten Salzzitronen
1h 35min
Poulet Tajine mit Honig und Zwetschgen
40min
Poulet auf roten Peperoni
1h 5min
Pouletbrustfilet mit Pilzen und Gemüse
1 Std.
Kartoffel-Gulaschsuppe
1 Std.
Griechischer Eintopf
45min
Gelber Reis mit Poulet
40min