Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 Knoblauchzehen
- 100 g natives Olivenöl extra
- 900 g Lammragout, entsehnt, ohne Knochen, in Stücken (3 cm x 3 cm), zum Schmoren
- 1 TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- ½ EL Paprika
- 2 EL Essig
- 1 Stängel frischer Thymian
- ½ TL Oregano, frisch
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 50 g Weisswein
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1418 kJ / 339 kcal
- Eiwitten
- 14.84 g
- Koolhydraten
- 1.17 g
- Vetten
- 30.57 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Trutenrollen mit Gorgonzola
1h
Spaghetti mit Lammragout
50min
Orangenrolle
30min
Drei-Gänge-Menü für zwei in 30 Minuten
1 Std. 15 Min
Poulet auf roten Peperoni
1h 5min
Pouletpfanne mit Safran und Orange
1 Std. 35 Min
Lammfilet an pinker Pfefferkornsauce
45min
Lammragout
1 Std. 45 Min
Gelber Reis mit Poulet
40min
Trutenröllchen mit Speck an Champignonsauce
50min
Poulet mit Ei und Mandelsauce
45min
Pouletbrustfilet mit Zucchetti-Topping
50min