Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gambo di citronella, fresca, a pezzi (1 cm )
- 1 di peperoncino rosso, fresco o secco, senza semi
- 2 spicchi di aglio
- 2 cipollotti, a pezzi
- 3 gambi di coriandolo fresco
- 200 g di funghi champignon, tagliati a metà
- ½ cucchiaino di sale
-
400
g di carne trita di maiale
of 400 g di carne trita mista -
1
cucchiaio di salsa di pesce
of 1 - 2 filetti di acciuga, sott'olio, sgocciolati e tagliati in piccoli pezzi - olio per friggere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1337 kJ / 320 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crêpe
1h 15 min
Salsa french dressing
20 min
Sorbetto alle fragole con spuma al basilico
5h
Hamburger alla messicana
4h 25min
Flammkuchen con pere e gorgonzola
1h
Insalata di miglio in bicchiere
Geen beoordelingen
Crêpes
1h 15 min
Gratin dauphinois
50 min
Ayran alla menta
5 dk
Dressing al peperoncino e ginger
5 dk
Insalata greca
25 min
Chantilly ai chiodi di garofano
20 min