Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 gousses d'ail
- 100 g d'huile d'olive extra vierge
- 900 g de viande d'agneau dénervée, en morceaux, sans os, sans tendons et désossé, en morceaux (3 x 3 cm)
- 1 c. à café de sel
- 3 pincées de poivre
- ½ c. à soupe de poudre de paprika
- 2 c. à soupe de vinaigre
- 1 brin de thym, frais
- ½ c. à café d'origan frais
- 1 feuille de laurier, sèche
- 50 g de vin blanc
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1418 kJ / 339 kcal
- Eiwitten
- 14.84 g
- Koolhydraten
- 1.17 g
- Vetten
- 30.57 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Blanquette de veau aux bolets
1h 30min
Ragoût de porc à la grecque
45 min
Curry de poulet
35min
Tajine de poulet au miel et aux pruneaux
40 min
Boulettes de viande à la sauce espagnole
55min
Boeuf Stroganoff
45 min
Pizza jambon et champignons
1 godz. 45 min
Saucisses au curry et lentilles
1h
Ragoût de bœuf
1 Std. 50 Min
Mousse au chocolat noir et caramel
4 godz. 30 min
Poulet citron
50min
Sauce bolognaise
3h 15min