Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
200
g di cipolle rosse, a metà
of 200 g di cipolle, a metà - 20 g di spicchi di aglio
- 1 peperoncino rosso fresco, privato dei semi, secondo il proprio gusto
- 10 g di olio extravergine di oliva
-
750
g di pomodori freschi, a pezzi
of 750 g di pomodori in scatola - 200 g di peperoni misti (rossi e verdi), a striscioline (lunghe circa 2 cm)
- 1 - 1 ½ cucchiaino di sale
- 150 g di mais dolce in scatola, sgocciolato
- 500 g di fagioli rossi in scatola, sgocciolati (circa 800 g peso lordo)
-
6
salsicce vegetariane di soia e funghi (450-600 g)
of 6 salsicce vegetariane a scelta -
3 - 4
rametti di coriandolo, le foglioline
of 3 - 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1745 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 13.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto ai broccoli con parmigiano reggiano alle nocciole
40 min
Zuppa di arance e zucca
35 min
Mousse al Toblerone®
3 godz. 10 min
Muffin con carote e noci
45 min
Salmone al forno con pesto aromatico
50 min
Frappucino al caffè
5 dk
Smoothie verde
5 dk
Biberli dell'Appenzello
Geen beoordelingen
Pizza con la zucca
1h
Torta speziata al cioccolato
Geen beoordelingen
Zuppa di pesce con latte di cocco e curry
35 min
Tortini mediterranei alle verdure
Geen beoordelingen