Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La génoise
- 10 g de beurre doux
- 130 g de farine de blé
- 4 œufs
- 120 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de sucre vanillé maison
- 1 pincée de sel
- 150 g d'orange liqueur, type Cointreau®
- 150 g d'eau
La garniture
- 100 g de mascarpone
- 2 c. à soupe de sucre vanillé maison
- 250 g de crème liquide
- 450 g de fraises, 150 g détaillées en cubes et le reste coupé en deux dans la hauteur
Le coulis
- 200 g de fraises
- 50 g de sucre en poudre
- 5 feuilles de menthe fraîche
- Voeding
- per 6 portions
- Calorieën
- 12229 kJ / 2926 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 344 g
- Vetten
- 149 g
- Vezels
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Naked cake aux framboises
1h 30min
Biscuit roulé aux fraises
3 godz.
Génoise
50min
Gâteau roulé à la fraise et au mascarpone
1 godz. 20 min
Bûche au chocolat, mousse au chocolat pralinée
2h 30min
Entremets aux 2 chocolats
2 godz. 15 min
Mystère de poire, ganache chocolat-gingembre
4 Std. 15 Min
Génoise au chocolat
45min
Bûche de Noël façon forêt-noire
2h 30min
Bûche roulée vanille-chocolat
2h
Entremets aux fraises de Plougastel
5h
Bûche express au praliné
45min