Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Sonnenblumenkerne
- 350 g Brokkoli, in Röschen, Strunk in Stücken
- 2 EL Rapskernöl
- 6 Prisen Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 2 EL Sultaninen
- 1 Bund Radieschen, Blätter abgezupft und in kaltes Wasser eingelegt
- 150 g Schmand
- 100 g Orangensaft, frisch gepresst
- 10 g Zitronensaft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2092 kJ / 500 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 32 g
Alternatieve recepten
Zucchiniröllchen mit Käse und Rosmarin
35min
Porree-Spätzle-Salat
50 min
Frühlings-Kartoffelsalat
2h 55min
Blumenkohl-Dattel-Salat
1h 30min
Weißkohlrohkost
10min
Blumenkohl-Aufstrich
30min
Kohlrabi-Birnen-Salat
35min
Spinat-Radieschen-Salat
15 Min
Zucchini-Möhren-Rohkost mit Käse
15 Min
Weißkohlsalat mit Kichererbsen und Curry-Joghurt-Dressing
3 godz. 15 min
Blumenkohl-Zucchini-Salat
15 Min
Kohlrabi-Radieschen-Salat
10min