Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 360 g d'eau
-
20
g de levure boulangère fraîche, émiettée
of 2 c. à café de levure boulangère sèche (8 g) - 20 g de sucre en poudre
- 500 g de farine à pain, et un peu pour fariner
- 20 g d'huile d'olive, et un peu pour huiler
- 1 - 1 ½ c. à café de sel
- 1 œuf, battu et mélangé avec 1 c. à café d'eau pour la dorure
- ½ c. à soupe de graines de sésame
- ½ c. à soupe de graines de carvi
- Voeding
- per 1 tranche
- Calorieën
- 400 kJ / 96 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain marocain
3h 40min
Pains au lait façon "tangzhong"
24h
Pain ciabatta
3h 45min
Pain rapide aux trois graines façonnage marguerite
1h 25 min
Pain marocain
2u. 45min
Pain pide (pain turc)
2 Std.
Baguette viennoise
4 Std. 25 Min
Pita
3 Std.
Pain pita
1h 30min
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2 Std. 15 Min
Pains au beurre d'herbes
1h
Pizza lahmacun à la turque
1h