Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 360 g d'eau
-
20
g de levure boulangère fraîche, émiettée
of 2 c. à café de levure boulangère sèche (8 g) - 20 g de sucre en poudre
- 500 g de farine à pain, et un peu pour fariner
- 20 g d'huile d'olive, et un peu pour huiler
- 1 - 1 ½ c. à café de sel
- 1 œuf, battu et mélangé avec 1 c. à café d'eau pour la dorure
- ½ c. à soupe de graines de sésame
- ½ c. à soupe de graines de carvi
- Voeding
- per 1 tranche
- Calorieën
- 400 kJ / 96 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain pita
1h 30min
Pain rapide aux trois graines façonnage marguerite
1 godz. 25 min
Batbout au fromage
30 min
Pain marocain
2h 45 min
Pain pide (pain turc)
2h
Pains au lait façon "tangzhong"
24h
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2 godz. 15 min
Pains au beurre d'herbes
1h
Pains à l'aneth et à la feta
1h 30min
Pain marocain
3 Std. 40 Min
Pain ciabatta
3 Std. 45 Min
Manaïches au zaatar
2h