Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 300 g de farine de blé
- 3 œufs
- 3 c. à soupe de jus de citron
- 1 c. à café de sel
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe d'aneth frais, ciselé
- 25 g d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 241 kJ / 57 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 7.8 g
- Vetten
- 1.8 g
- Vezels
- 0.4 g
Alternatieve recepten
Saumon gravlax
60h 30 min
Tarama et ses miniblinis
1h 45min
Tzatziki
3h 5min
Entrée : saumon en gravelax et blinis au sarrasin
48 Std.
Gougères
40 min
Tartare de daurade et blinis
1h 35min
Menu light - Blinis au poisson fumé, pickles d'oignon rouge et chantilly au citron
2h
Gressins à la fleur de sel, bacon et thym
1h 45min
Blinis au sarrasin et au maïs, saumon mariné
1 Std. 40 Min
Sablé parmesan, concassé de tomate et jambon de Bayonne
1 Std. 30 Min
Pickles de radis roses et noirs
1h 15min
Galettes de blé noir aux saint-jacques, sauce à l'andouille
1h 10min