Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g cebuli szalotki, przekrojonej na pół
- 40 g masła, pokrojonego na kawałki
- 100 g szczawiu, konserwowego
- 20 g białego wina, wytrawnego
- 150 g kwaśnej śmietany, 18% tłuszczu
- 1 - 2 szczypty soli
- 1 - 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 648 kJ / 154 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 3.5 g
- Vetten
- 15.3 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zupa szczawiowa
35min
Zupa fasolowa z oliwą pietruszkowo-cytrynową
50 λεπτ.
Sos salvitxada
1 Std. 25 Min
Dolnośląska zupa dziewięciozielna
30 λεπτ.
Zupa z wiosennych warzyw
35min
Zupa warzywna z makaronem, rolada wieprzowa z warzywami, budyń i muffinki
1 godz. 40 min
Remoulade
10 λεπτ.
Koktajl tropikalny
15 λεπτ.
Sos myśliwski (sos chasseur)
50 λεπτ.
Pikantny sos pomidorowy
30 λεπτ.
Klopsy z seitana z sosem kaparowym
1ωρ. 30 λεπτ.
Prowansalska zupa warzywna z domowym pesto
1h 15min