Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g rodzynek
- 200 g wody, gorącej
- 100 g cebuli, przekrojonej na pół
- 40 g oliwy z oliwek
- 50 g białego octu winnego
- 200 g pomidorów, dojrzałych, sparzonych, obranych ze skórki, pokrojonych w ćwiartki
- 200 g czerwonej papryki, pokrojonej na 2 cm kawałki
- 2 - 3 szczypty soli
- 25 g cukru
- 5 - 10 g korzenia imbiru, świeżego, drobno posiekanego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 392.7 kJ / 93.9 kcal
- Eiwitten
- 0.8 g
- Koolhydraten
- 11.8 g
- Vetten
- 5.2 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 41.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa brava - pikantny sos pomidorowy
5min
Sałatka z buraków
2h 10 min
Sos romesco
1h 25min
Farfalle z pomidorami i karmelizowanym fenkułem
55min
Orientalny sos słodko-kwaśny
15 Min
Sos arrabbiata
40 Min
Fondue pomidorowo-serowe z kabanosami
30 min
Pikle
1 Std. 20 Min
Sorbet pomarańczowy z winem musującym
10 Std.
Sos bordoski (sos bordelaise)
1 Std. 5 Min
Lutenica
1 Std. 50 Min
Sos warzywny (ortolana)
1 Std. 5 Min