Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
80
g sera parmezan, pokrojonego na 3 cm kawałki
of 80 g sera grana padano, pokrojonego na 3 cm kawałki - 150 - 200 g sera mozzarella, twardego, pokrojonego w plastry
- 140 g wody, letniej
-
15
g drożdży świeżych, pokruszonych
of 1 ½ łyżeczki suchych drożdży (patrz wskazówka) -
240
g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
of 240 g mąki pszennej chlebowej, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu - 1 łyżeczka oregano, suszonego
- 1 ½ łyżeczki soli
- 150 g cebuli, pokrojonej w 5 mm piórka
- 4 czerwone papryczki chili, świeże, bez gniazd nasiennych, pokrojone w 2 mm plastry
- 40 g oliwy z oliwek
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 2352.7 kJ / 562.3 kcal
- Eiwitten
- 25.9 g
- Koolhydraten
- 56.6 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 10.6 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 1431.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Podpłomyki z masłem ziołowym
40min
Pizza genueńska z cebulą (fugazza)
1h
Pizza Capricciosa
1h 40min
Podpłomyk alzacki ze szparagami
1h 10min
Podpłomyki w libańskim stylu
2h 20min
Pizza pepperoni z pieczarkami
2 Std. 10 Min
Pissaladière - francuska pizza
1h 20 min
Pizza sycylijska
2 Std. 5 Min
Pizza z szynką parmeńską i rukolą
40min
Karnawałowe castagnole
1h
Pieczarki nadziewane
1h
Pita domowa
3h