Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 270 g czerstwych bułek, pokrojonych na kawałki (patrz wskazówka)
- 200 g mleka
- 20 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 50 g cebuli, przekrojonej na pół
- 15 g oleju rzepakowego, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia dłoni
- 2 jajka
- ½ - 1 łyżeczka soli
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 70 g mąki pszennej
- 300 g wody
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 991.6 kJ / 236.8 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 37.2 g
- Vetten
- 6.5 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ryż na parze z wieprzowiną (Pudding ryżowy)
2h 30 min
Lasagne z topinamburem
1h 20min
Seitan z sosem pomarańczowym
2u.
Quiche z resztkami serów
1 godz. 50 min
Pulpety perłowe z ryżem
2u.
Sos myśliwski (sos chasseur)
50 min
Kniszki ziemniaczane
2u.
Kluski francuskie z Varomy
20 min
Sos bordoski (sos bordelaise)
1h 5min
Tiramisu Caffé Latte
1h 30min
Fougasse - chleb francuski
2u.
Podhalańskie moskole
1 Std.