Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 270 g czerstwych bułek, pokrojonych na kawałki (patrz wskazówka)
- 200 g mleka
- 20 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 50 g cebuli, przekrojonej na pół
- 15 g oleju rzepakowego, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia dłoni
- 2 jajka
- ½ - 1 łyżeczka soli
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 70 g mąki pszennej
- 300 g wody
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 991.6 kJ / 236.8 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 37.2 g
- Vetten
- 6.5 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Czorne kluski
3 Std. 30 Min
Pierożki shaomai
2h
Sos majonezowy z chimichurri
10min
Gnocchi alla romana
2h
Pierogi z kapustą i mięsem wieprzowym na parze
1h 35min
Spaetzli - szwajcarskie kluski kładzione
1h
Kibiny litewskie
25min
Klopsy z seitana z sosem kaparowym
1h 30min
Burger grzybowo-jaglany
2h 30min
Kluski francuskie z Varomy
20min
Kniszki ziemniaczane
2h
Pizza bianco ze szpinakiem
1 Std. 10 Min