Compatibele versies
Cake salado con aceitunas, queso y jamón (sin gluten)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 trozo de mantequilla para el molde
- 300 g de harina de arroz casera o certificada sin gluten
- 4 huevos
- 1 cucharadita de bicarbonato
- 50 g de aceite de oliva
- 150 g de vino blanco seco
- 150 g de leche semidesnatada
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 200 g de aceitunas verdes sin hueso
- 200 g de queso emmental en dados de 1 cm
- 200 g de jamón cocido o curado, en dados 1 cm (consultar lista FACE)
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 1297 kJ / 310 kcal
- Eiwitten
- 15.03 g
- Koolhydraten
- 23.79 g
- Vetten
- 17.21 g
- Vezels
- 1.37 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hojaldre rápido (sin gluten)
1 godz.
Quiche de puerro y tomate (sin gluten)
1 Std. 10 Min
Pan de molde sin gluten
14h
Bizcocho almendrado con cobertura de chocolate blanco (sin gluten)
2h 50min
Quiche de chocolate y vainilla (sin gluten)
1 godz. 30 min
Crostata con salami y queso (sin gluten)
1 Std. 20 Min
Pan exprés sin gluten
1 godz.
Pan de brioche sin gluten
2h 50min
Cake de yogur con pepitas de chocolate (sin gluten)
2h 15min
Muffins de beicon y queso (sin gluten)
1 godz.
Minicakes de yogur (sin gluten)
40min
Scones sin gluten
30 Min