Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g de mantequilla a temperatura ambiente cortada en trozos (y algo más para untar el molde)
- 80 g de harina de repostería (y algo más para espolvorear el molde)
- 180 g de azúcar
- 4 huevos
- 150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 50 g de chocolate con leche en trozos
- 50 g de cacao puro en polvo
- 100 g de nueces pacanas peladas
- 200 g de cerezas deshuesadas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2215 kJ / 530 kcal
- Eiwitten
- 9.11 g
- Koolhydraten
- 49.5 g
- Vetten
- 32.85 g
- Vezels
- 3.73 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Canutillos de crema
3 Std.
Pastel vegano de chocolate y café
6 Std. 15 Min
Mont Blanc mini
6h
Brazos de chocolate y praliné
3 Std.
Pasteles de merengue y gelatina de frambuesa
3 Std. 40 Min
Brownie con cheesecake de frambuesa
2 Std.
Baklava de chocolate - Turquía
4u. 45min
Rosquillas glaseadas con caramelo
5ωρ.
Tarta de almendra (Pegarata)
2 godz. 30 min
Tarta Selva Negra (schwarzwälder Kirschtorte)
2 Std. 10 Min
Cheesecake de mousse de chocolate
1ωρ. 30 λεπτ.
Crema de lima
2 Std. 20 Min