Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de cebolleta en trozos
- 1 chalota en mitades
- 40 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 1 manzana para cocinar pelada, en dados de 1 cm
- 5 ramitas de tomillo fresco (solo las hojas)
- 2 ½ cucharaditas de sal
- 280 g de agua
-
1
cucharadita de azúcar
of 1 cucharadita de melaza de cebada malteada -
25
g de levadura prensada fresca
of 2 ½ cucharaditas de levadura de panadería deshidratada - 500 g de harina de fuerza
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 839 kJ / 200 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 34.6 g
- Vetten
- 4.2 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 488.6 mg
Alternatieve recepten
Pizza genovesa de cebolla
1 Std.
Pizza blanca con rúcula
1h 30min
Pan de aceitunas
3h
Focaccia de cherrys con hierbas provenzales
50 Min
Coca de endibias
45 Min
Coca de verduras
40 min
Coca de verduras
30 Min
Pan nevado para el desayuno
2h 30min
Focaccia de aceitunas negras
1j 35 menit
Focaccia de Puglia
1 Std.
Masa para cocas
1 Std.
Coca de recapte (Cataluña)
1h 15 min