Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de cebolleta en trozos
- 1 chalota en mitades
- 40 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 1 manzana para cocinar pelada, en dados de 1 cm
- 5 ramitas de tomillo fresco (solo las hojas)
- 2 ½ cucharaditas de sal
- 280 g de agua
-
1
cucharadita de azúcar
of 1 cucharadita de melaza de cebada malteada -
25
g de levadura prensada fresca
of 2 ½ cucharaditas de levadura de panadería deshidratada - 500 g de harina de fuerza
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 839 kJ / 200 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 34.6 g
- Vetten
- 4.2 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 488.6 mg
Alternatieve recepten
Focaccia rellena
4 godz. 20 min
Focaccia dulce de manzanas
1 Std. 40 Min
Coca de verduras
40 dk
Carquinyolis
2 Std. 40 Min
Coca de verduras
30 Min
Rollerpizza
1sa
Tarta flambeada alsaciana
1 Std. 5 Min
Focaccia de Puglia
1sa
Focaccia de cherrys con hierbas provenzales
50 Min
Pizza genovesa de cebolla
1sa
Coca de recapte (Cataluña)
1 Std. 15 Min
Focaccia de aceitunas negras
1h 35min