Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g queijo parmesão
- 1000 g água
-
1
c. chá de caldo de peixe caseiro
of 1 cubo de caldo de peixe - 2 douradas (1000 g aprox.)
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 6 pés de aneto
- 60 g manteiga
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 3 dentes de alho
- 1 c. chá de açafrão-da-índia
- 100 g vinho branco
- 50 g polpa de tomate
- 350 g arroz p/ risoto
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 4152.9 kJ / 992.6 kcal
- Eiwitten
- 129.4 g
- Koolhydraten
- 49.7 g
- Vetten
- 25.2 g
- Verzadigd vet
- 10.3 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 958.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Estufado de peixe e camarão com cuscuz
35 Min
Risoto de garoupa com manjericão
1 Std.
Risoto de salmão fumado e alho-francês
30 Min
Risoto de tamboril
50 Min
Risoto de bacalhau com grão
40 Min
Risoto de corvina e amêijoa
50 Min
Risoto de laranja com pato
35 Min
Risoto de peru e espargos
40 Min
Risoto de ervilhas e camarão
40 Min
Risoto de curgete e camarão
35 Min
Risoto de tomate e frango recheado com limão e ricota
45 Min
Risoto de camarão, espargos e açafrão
45 Min