Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g queijo parmesão
- 1000 g água
-
1
c. chá de caldo de peixe caseiro
of 1 cubo de caldo de peixe - 2 douradas (1000 g aprox.)
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 6 pés de aneto
- 60 g manteiga
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 3 dentes de alho
- 1 c. chá de açafrão-da-índia
- 100 g vinho branco
- 50 g polpa de tomate
- 350 g arroz p/ risoto
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 4152.9 kJ / 992.6 kcal
- Eiwitten
- 129.4 g
- Koolhydraten
- 49.7 g
- Vetten
- 25.2 g
- Verzadigd vet
- 10.3 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 958.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risoto preto com chocos
1h
Risoto de polvo
1h 10min
Risoto de tamboril
50min
Risoto de garoupa com manjericão
1h
Risoto de pato
1h 15min
Risoto de bacalhau com grelos e broa de avintes
1h
Risoto à alentejana
30min
Salmão com risoto de funcho
25min
Risoto de línguas de bacalhau
55min
Risoto de salmão fumado e alho-francês
30min
Risoto de bacalhau
50min
Risoto de camarão, espargos e açafrão
45min