Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Polpette
- 1 spicchio di aglio
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 200 g di carne trita mista (manzo, vitello, maiale, ecc.)
- 1 uovo medio
- 20 g di pangrattato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Zuppa
-
800
g di brodo di carne
of 800 g di acqua + 1 cucchiaio di dado per brodo di carne - 160 g di riso Originario
- 20 g succo di limone, spremuto fresco
- 200 g di yogurt naturale bianco, non aromatizzato
- 2 uova
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1297 kJ / 310 kcal
- Eiwitten
- 23.5 g
- Koolhydraten
- 40.8 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Langos
5h 10 min
Crêpes tropicali
40 min
Cheesecake polacca
1 godz. 30 min
Soupe de chalet
40 min
Zuppa di latte
30 min
Toffee al caramello salato
1 Std. 45 Min
Porkolt
1 godz. 10 min
Succo al mango
10 Min
Succo di crescione e fragole
Geen beoordelingen
Mariola calabrese
50 min
Riso pilaf con vitello
1h 50min
Risolatte
1 godz.