Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g de cebolla
- 20 g de cilantro fresco, una rama para sazonar y un poco más para servir
- 1 chile chilhuacle seco, sin rabo
- 1 diente de ajo, pelado
- 30 g de aceite de oliva
- 450 g de carne de res para guisar, cortada en cubos medianos
- 1 cdita de sal fina
- 840 g de frijoles negros cocidos, de lata, con todo y su caldo
- 380 g de agua
- 160 g de puré de jitomate
- cebolla, picada para servir
- cilantro, picado para servir
- chicharrón, de cerdo, cortado en tozos para servir
- limones, cortados, para servir
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1105 kJ / 263 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frijoles charros
35 min
Jugo de carne al chipotle
55 min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 min
Camarones al mojo de ajo
20 min
Camarones al ajillo
25 min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1 godz.
Frijoles de la olla
2h
Arroz al cilantro
35 min
Ropa vieja en cocción lenta TM6
4h 15 min
Arroz frito
40 min
Pollo al cilantro
35 min
Arroz primavera
40 min