Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g de cebolla
- 20 g de cilantro fresco, una rama para sazonar y un poco más para servir
- 1 chile chilhuacle seco, sin rabo
- 1 diente de ajo, pelado
- 30 g de aceite de oliva
- 450 g de carne de res para guisar, cortada en cubos medianos
- 1 cdita de sal fina
- 840 g de frijoles negros cocidos, de lata, con todo y su caldo
- 380 g de agua
- 160 g de puré de jitomate
- cebolla, picada para servir
- cilantro, picado para servir
- chicharrón, de cerdo, cortado en tozos para servir
- limones, cortados, para servir
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1105 kJ / 263 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo al cilantro
35 min
Frijoles de la olla
2h
Camarones al ajillo
25min
Pastel de carne
40 Min
Picadillo con rajas
25min
Carne molida
35 min
Frijoles charros
35 min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30min
Adobo con carne
50 Min
Arroz al cilantro
35 min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1 Std.
Frijoles puercos
15 Min