Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan, in Stücken
- ¼ TL Safranfäden
- 1000 g Wasser und etwas mehr zum Einweichen
- 1 ½ TL Salz
- 2 ½ TL Olivenöl
- 350 g Penne
- 450 g Hähnchenbrust, in Streifen (1 cm)
- 200 g Crème double (ca. 48 % Fett)
- ¼ TL Pfeffer
- 50 g Blattspinat, frisch
- 1 - 2 rote Chilischoten, frisch, entkernt, in feinen Streifen (1 mm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3267 kJ / 781 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 35 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gefüllte Ricotta-Hähnchenbrust mit Tomatenrisotto
45min
Tortiglioni mit Hühnchen und Oliven
35min
Rinderragout mit Bohnen
50 min
Pappardelle mit Lammragout
1 Std.
Scharfes Hähnchen-Curry mit Rum und Basmati-Reis
45min
Hähnchencurry mit Spinat und Basmatireis
45min
Rinderfilet alla Pizzaiola
30min
Pasta mit Hähnchen und Gorgonzola
30min
Hähnchen-Cashew-Curry
40min
Spanischer Risotto
40min
Hähnchen-Tomaten-Ragout mit Gin
1 Std.
Tagliatelle mit Hühnchen und Pesto
1h 5min