Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ - 1 łyżeczka nasion kolendry
- ½ - 1 łyżeczka nasion kminu rzymskiego
- 20 g oliwy z oliwek
- 5 g korzenia imbiru, świeżego, pokrojonego w 2 mm plastry
- 4 ząbki czosnku
- ½ łodyżki trawy cytrynowej, świeżej, bez zewnętrznej warstwy liści, pokrojonej na 2 cm kawałki
- ¼ łyżeczki kurkumy, suszonej, mielonej
- ½ łyżeczki curry, mielonego
- 1 łyżeczka soli
- 1 łyżka cukru
- 150 g mleczka kokosowego
- 680 g polędwicy wieprzowej, pokrojonej na 3 cm kawałki
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 508.7 kJ / 121.5 kcal
- Eiwitten
- 12.1 g
- Koolhydraten
- 2.4 g
- Vetten
- 6.8 g
- Verzadigd vet
- 3.7 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 193.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kurczak generała Tso
40 dk
Grillowane szaszłyki z udek kurczaka (Yakitori)
45 Min
Kaczka w pięciu smakach z grzybami, azjatyckimi warzywami i ryżem
1 Std. 5 Min
Marynata tandoori
10 Min
Kofty z wołowiny i fety
2 Std. 30 Min
Marynata orientalna
15 Min
Marynata teriyaki
15 Min
Wołowina teriyaki z ryżem
1 Std. 50 Min
Jamajski kurczak jerk
1 Std. 50 Min
Cevapcici z sosem tzatziki
30 Min
Żeberka teriyaki ze słodko-kwaśnymi warzywami
2h
Skrzydełka Buffalo
2h 10min