Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 łyżka oleju arachidowego
- 50 g zielonej pasty curry lub Massaman
- 400 g mięsa wołowego, (np. łopatka, polędwica), pokrojonego w 1 cm paski
- 250 g śmietanki kokosowej
-
20
g cukru trzcinowego, nierafinowanego
of 20 g cukru palmowego - 50 g sosu rybnego
- 50 g pasty z tamaryndowca
- 400 g mleczka kokosowego
- 250 g ziemniaków, pokrojonych na 2 cm kawałki
- 1 laska cynamonu
- 2 liście limonki Kaffir, suszone
- 2 łyżki kolendry, świeżej, tylko liście, posiekanej
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1902.6 kJ / 454.7 kcal
- Eiwitten
- 19.5 g
- Koolhydraten
- 24.3 g
- Vetten
- 29.8 g
- Verzadigd vet
- 23.9 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 765.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Massaman curry z kurczakiem
1h 40min
Tagine z jagnięciną
50min
Indyjski kurczak w jogurcie
1h
Tajski bulion z krewetkami, pikantne jabłka
1h 15 min
Ryż z krewetkami w orientalnym sosie
55min
Curry z jagnięciny i papryki (Bhoona Gosht)
1h 15 min
Krewetki curry
1h 50 min
Wołowina teriyaki z ryżem
1h 50 min
Kurczak tikka masala z cytrynowym ryżem
4h 30 min
Zupa Pho
1h 20 min
Wołowina w czerwonym winie
2h 10min
Ostro-kwaśna zupa krewetkowa
35 Min