Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 6 guayabas, cortadas en rebanadas delgadas
- azúcar refinada, suficiente para espolvorear
- 550 g de guayabas, sin rabo y cortadas en cuartos
- 2 chiles habaneros, sin rabo ni semillas
- 160 g de azúcar
- 190 g de queso crema
Masa azucarada
- 315 g de harina
- 130 g de mantequilla sin sal, fría y cortada en cubos pequeños
- 1 huevo
- 1 yema de huevo
- ¼ cdita de sal fina
- 3 cdas de azúcar
- frijol negro seco crudos
- menta fresca para decorar
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 2096 kJ / 499 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 78 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 10 g
Alternatieve recepten
Tinga de setas
25min
Taquitos de huitlacoche en salsa poblana gratinados
37min
Pozole de setas
1 Std.
Enmoladas rellenas de plátano macho
30min
Tamales de elote con rajas
4 Std. 45 Min
Chiles rellenos con chorizo y hongos, sopa de poro, pasta y cheesecake de café
1h 15 min
Pan de elote
2h
Pasta al poblano
35 min
Entomatadas de jamaica
50 Min
Pastel de nueces y zanahorias
1 Std.
Pay de manzana casero
2h 20 min
Clericot
10 Min