Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dashi
- 10 g di alga Kombu a pezzi, sciacquata
- 1000 g di acqua
- 30 g di fiocchi di bonito essiccati (vedere consigli)
Ramen
- 300 g di cozze fresche pulite
- 300 g di vongole, fresche, ben pulite
- 200 g di moscardini puliti
- 200 g di totani piccoli puliti, ad anelli
- 500 g di acqua
- 8 gamberi crudi sgusciati, privati delle interiora e lavati
- 200 g di noodles secchi
- 4 fette di narutomaki (optioneel)
- 1 cipollotto verde, a rondelle sottili
- 5 g di alga nori, ammollata in acqua per 1 ora, a listarelle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1422 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 32.2 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 4.3 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ramen con polpettine di gamberi e orata
45 Min
Spuma di barbabietola con aringhe
1 Std. 15 Min
Mini panettoni zenzero e ciliegie
6 Std.
Blanquette di salmone e funghi porcini
50 Min
Chop suey ai gamberi
1 Std.
Zuppa cinese di noodles e funghi
Geen beoordelingen
Piccole cheesecake al pistacchio e mango
2 Std. 30 Min
Brodo Thai di gamberi e mele speziate
1 Std. 15 Min
Ramen
14 Std. 30 Min
Udon con verdure e gamberoni
2 Std. 30 Min
Zuppa Thai piccante di pesce
40 Min
Zuppa di miso con soba
55min