Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte brisée
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 125 g de beurre doux, et un peu pour le moule
- 40 g de sucre en poudre
- 1 c. à café bombée de sucre vanillé maison
- 50 g de lait
- 1 pincée de sel
La garniture au fromage blanc
- 500 g de fromage blanc nature lisse
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 3 œufs
- 40 g de fécule de maïs
- 135 g de sucre en poudre
- 1 c. à café bombée de sucre vanillé maison
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2083 kJ / 498 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 52.9 g
- Vetten
- 26.4 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spätzles aux girolles
50min
Kougelhopf
2h 55min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2h 45 min
Manneles
1h 30min
Tarte au fromage blanc et coulis de fruits rouges
1u. 15min
Streusel
2h
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1h 10min
Tartelettes aux quetsches
45min
Tarte à la rhubarbe meringuée
14 Std. 15 Min
Gâteau aux quetsches
45min
Dampfnüdle (petits pains au lait vapeur)
3 Std.
Gâteau au vin rouge
1h