Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 225 g Zartbitter-Schokolade (70% Kakao), in Stücken
- 100 g Crème double (ca. 48 % Fett)
- 40 g Zuckerrohrsirup, hell
- 20 g Butter
- 1 Prise Salz
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 2177 kJ / 520 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 41 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Basis-Schoko-Sauce
10min
Crème brûlée
2 Std. 30 Min
Geeiste Zimt-Mousse
5h
Crème brûlée
6 Std.
Milchreiscreme mit Zabaione und Himbeerpüree
30 Min
Schokoladenküchlein mit flüssigem Kern
40min
Dunkle Schokoladensauce
15min
Mango-Maracuja-Sauce
35 Min
Weiße Schokoladenmousse
5 Std. 30 Min
Karamellsauce
8h
Panna Cotta al caffè
5h
Vanille-Vla
50 Min