Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bizcocho de café
- mantequilla sin sal, blanda para engrasar
- 220 g de mantequilla sin sal, blanda y en trozos
- 220 g de azúcar morena
- 4 huevos
- 50 g de café preparado, frío
-
40
g de caramelo líquido
of 40 g de jarabe dorado - 220 g de harina para hot cakes
- ¼ cucharadita de polvo para hornear
Relleno de capuchino
- 300 g de azúcar refinada
- 150 g de mantequilla, blanda, en trozos
- 20 g de leche
- 95 g de café preparado, frío
- 1 cucharada de cocoa en polvo, para espolvorear
- Voeding
- per 10 rebanadas
- Calorieën
- 24493.2 kJ / 5854 kcal
- Eiwitten
- 50.7 g
- Koolhydraten
- 709.9 g
- Vetten
- 323.3 g
- Verzadigd vet
- 197.8 g
- Vezels
- 7.9 g
- Natrium
- 3175.5 mg
Alternatieve recepten
Pastel triple chocolate en capas
2h 30 min
Pastel de chocolate
45min
CH1: Pastel de almendras, turrón, mango y chocolate blanco
4h
Tamales dulces de pasas
2h
Pastel de rompope
2h
Pastel party-pops
2h 10min
Pastel de cajeta
1h 10min
Pastel de chocolate con profiteroles
4h 30 min
Galletas corazón
1h
Mantenconchas
3h 15 min
Pastel de chocolate con avellanas
2u. 40min
Pan de muerto relleno de dulce de leche
4 Std. 15 Min