Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bizcocho de café
- mantequilla sin sal, blanda para engrasar
- 220 g de mantequilla sin sal, blanda y en trozos
- 220 g de azúcar morena
- 4 huevos
- 50 g de café preparado, frío
-
40
g de caramelo líquido
of 40 g de jarabe dorado - 220 g de harina para hot cakes
- ¼ cucharadita de polvo para hornear
Relleno de capuchino
- 300 g de azúcar refinada
- 150 g de mantequilla, blanda, en trozos
- 20 g de leche
- 95 g de café preparado, frío
- 1 cucharada de cocoa en polvo, para espolvorear
- Voeding
- per 10 rebanadas
- Calorieën
- 24493.2 kJ / 5854 kcal
- Eiwitten
- 50.7 g
- Koolhydraten
- 709.9 g
- Vetten
- 323.3 g
- Verzadigd vet
- 197.8 g
- Vezels
- 7.9 g
- Natrium
- 3175.5 mg
Alternatieve recepten
Pastel de fresas con chocolate
1 Std. 30 Min
Galletas de Pascua
50min
Pastel de zanahoria
1 Std. 30 Min
Pastel de almendras y vainilla
2 Std.
Pastel de chocolate, zanahoria y piña
2h 20 min
Cupcakes y cake pops de red velvet
2 Std. 30 Min
Pastel de cajeta
1 Std. 10 Min
Pastel triple chocolate en capas
2 Std. 30 Min
Betún de mantequilla básico
10 Min
Pastel arcoiris
2 Std.
Pastel party-pops
2 Std. 10 Min
Fondant de malvavisco
2h 15min