Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g czerwonej porzeczki, świeżej
- 150 g czarnej porzeczki, świeżej
- 500 g agrestu
- 1200 g wody
- 150 - 180 g cukru
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 501 kJ / 119 kcal
- Eiwitten
- 1.2 g
- Koolhydraten
- 34.1 g
- Vetten
- 0.2 g
- Vezels
- 6.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rozgrzewający kompot z obierków gruszek
35 Min
Kompot wiśniowy
35 Min
Powidła wiśniowe
1 Std. 55 Min
Kompot wiśniowy (w słoikach na zimę)
50 Min
Konfitura jagodowa z anyżem
1h 10 min
Kompot rabarbarowy z imbirem i pomarańczą
20 Min
Kompot z rabarbaru
2h 15min
Pikle z ogórków w zalewie musztardowej
1 Std.
Kompot gruszkowy (w słoikach na zimę)
50 Min
Kompot jabłkowo-gruszkowy
1 Std. 15 Min
Sok z ciemnych winogron
40min
Syrop malinowy
1 Std. 25 Min