Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Carne
- 90 g de vino blanco
- 15 g de apio
- 25 g de zanahoria, en trozos
- 15 g de cebolla
- 5 pimientas gordas
- 1 rama hoja de perejil fresco
- 750 g de cuete de ternera, en una pieza
- 700 g de agua
Mayonesa
- 175 g de aceite
- 1 huevo
- 2 yemas de huevo
- 10 g de mostaza
- 1 g de vinagre
- 1 cdita de sal, al gusto
- 1 lata atún enlatado en agua, sin líquido
- 4 filetes filetes de anchoa en aceite
- 125 g de crema ácida
- 1 cdita de pimienta de cayena molida
- 1 cdita de pimienta negra molida
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2276 kJ / 542 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 44 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Helado de caramelo y sal TM6
14 godz.
Keppe charola
1h 40min
Ossobuco a la milanesa
1 Std. 10 Min
Vitello Tonnato (Ternera en salsa de atún)
4 Std.
Pescado con chakalaka de verduras y mantequilla de eneldo
50 Min
Albóndigas (Soutzoukakia) con arroz rojo
1 Std.
Kipe charola
1 Std. 30 Min
Sabayón TM6
15 Min
Budín de limón
50 Min
Chutney de mango y tamarindo
20 min
Ensalada César
10 min
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13 godz.