Apparaten en Accessoires
Pinienkern-Schnittlauch-Pesto
Voorbereiding 10min
Totaal 10min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Parmesan in Stücken80 g
-
Pinienkerne60 g
-
Schnittlauch in Röllchen (1 cm)2 Bund
-
Salz½ TL
-
Olivenöl150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
10 g
Calorieën
2136 kJ /
510 kcal
Vetten
51 g
Vezels
1.9 g
Koolhydraten
1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Kürbiskern-Pesto
10 Min
Möhren-Rucola-Pesto
10 Min
Petersil-Walnuss-Pesto
35 Min
Basilikumpesto
10 Min
Rucolapesto
10 Min
Petersilie-Chili-Pesto
10 Min
Pesto mit Rucola und Chili
5 Min
Petersilien-Pesto mit gerösteter Paprika
5 Min
Kräuter-Pesto
15 Min
Gorgonzola-Aufstrich
5 Min
Walnuss-Pesto
10 Min
Petersilienpesto
10 Min