![Pinienkern-Schnittlauch-Pesto Pinienkern-Schnittlauch-Pesto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/158D2FF9-7B3D-4A22-8EA8-75C9D3371C0B/Derivates/9452CA8E-4318-4072-9523-C5C976A8B5F0.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 60 g Pinienkerne
- 2 Bund Schnittlauch, in Röllchen (1 cm)
- ½ TL Salz
- 150 g Olivenöl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2136 kJ / 510 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 51 g
- Vezels
- 1.9 g
Alternatieve recepten
Möhren-Rucola-Pesto
10min
Paprika-Pesto
40min
Petersilienpesto
10min
Kürbiskern-Pesto
10min
Kürbiskernpesto
10min
Petersilien-Pesto mit gerösteter Paprika
5 min
Petersilien-Erdnuss-Pesto
10min
Olivenpesto
15min
Rucolapesto
10min
Petersil-Walnuss-Pesto
35min
Pesto mit Rucola und Chili
5 min
Walnuss-Pesto
10min