Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g ziaren orkiszu
- 115 g cukru
- 125 g masła, niesolonego, zimnego, pokrojonego na kawałki
- 25 g wody, zimnej
- 1 szczypta soli
- 500 g rabarbaru, pokrojonego na 1-2 cm kawałki
- 20 g skrobi ziemniaczanej
- 1 łyżka bułki tartej
- 1 jajko, roztrzepane, do posmarowania brzegów ciasta
- 2 - 3 łyżki migdałów, w płatkach
- 1 łyżka cukru pudru
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 960 kJ / 229 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 29.9 g
- Vetten
- 10.7 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Jabłka pod kruszonką
55min
Muffinki z jabłkiem i daktylami (bez cukru)
45min
Tarta z botwinką i serem feta
1h 45min
Czereśniowa galette
1 Std. 25 Min
Tarta tatin z warzywami korzeniowymi
2 Std. 10 Min
Tarta z rabarbarem i bezą
2h 20min
Galette z borówkami
1 Std. 25 Min
Rabarbar pod kruszonką
55min
Quiche z burakami i oscypkiem na razowym spodzie z czarnuszką
2h 20min
Rabarbarowe ślimaczki
2h
Placek z jabłkami i owsianą kruszonką
1h 35min
Kwadraty dyniowe z orzechami
1h