Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dunkle Schokoladenmousse
- 400 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 150 g Zartbitterkuvertüre, in Stücken
- 5 Eigelb
- 35 g Zucker
Helle Schokoladenmousse
- 300 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 100 g weiße Kuvertüre, in Stücken
- 3 Eigelb
- 10 g Zucker
- 1 Pck. gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine) (15 g)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2195 kJ / 525 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 44 g
- Vezels
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zimtmousse
5h 40min
Schokoladenmousse
3h 20min
Crème brûlée
6h
Panna cotta mit Espresso-Karamell
5h
Baumkuchen mit Baileys-Zabaglione
2h 15min
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8sa 20 dk
Weiße Schokomousse
10 Std.
Weiße Schokoladenmousse
5h 30min
Mousse au chocolat mit Banane
3h 25 min.
Panna Cotta al caffè
5h
Eierlikörmousse
8 godz. 30 min
Bayerische Creme
8h