![Puré de remolacha al vapor con pera y granada Puré de remolacha al vapor con pera y granada](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/07AF5A57-A114-4BE8-B974-D9C3A142634A/Derivates/DE7F11FB-AFE0-4CB8-9C04-0C9550E5F620.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de remolacha fresca
- 500 g de agua
- 250 - 300 g de cubitos de hielo (para el bol)
- 1 granada
- 2 peras peladas, descorazonadas, en trozos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 293 kJ / 70 kcal
- Eiwitten
- 1.76 g
- Koolhydraten
- 14.17 g
- Vetten
- 0.2 g
- Vezels
- 2.97 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Puré de calabaza en cubitos
50min
Purés de verduras al vapor congelados (judías verdes, calabaza y remolacha)
1h
Ñoquis de zanahoria con crema de calabacín
1h 20min
Buñuelos de acelga
45min
Puré de batata en cubitos
1h
Compota de manzanas y peras
20min
Compota de manzana
15min
Puré congelado de espinacas escaldadas
30min
Puré de tomate y batata con pasta
40min
Crema de lentejas rojas
35min
Puré de guisantes en cubitos
55min
Puré de zanahoria en cubitos
1h