Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 290 g di acqua
- 1 cucchiaino di malto di orzo
-
1
bustina di lievito di birra disidratato
of 20 g di lievito di birra fresco - 250 g di farina integrale + q.b.
- 250 g di farina manitoba
- 2 cucchiaini di sale, preferibilmente integrale, + q.b.
- 300 g di pomodori ciliegino a metà
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- ½ cucchiaino di origano secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1209 kJ / 289 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia alle olive
2h
Focaccia croccante
2h 10 min.
Pizza alle tre farine
1h 55min
Focaccine integrali farcite
3h
Pizzette alle erbe aromatiche
1óra 35p
Focaccine al farro ripiene (senza lievito)
40min
Focaccia integrale ai fiocchi di latte e zucchine
2h 10 min.
Focaccia alla farina di farro
2h 30min
Focaccia al farro farcita
3h 45min
Focacce ai semi con salsa alle erbe e noci
2óra 40p
Focaccia ai cereali
2h 5min
Focaccia classica ad alta idratazione
5 Std.