Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon jaune, coupé en deux
- 15 g d'huile d'olive
- 250 g de riz long
- 600 g d'eau
- 1 dose de safran en poudre
- 2 c. à café de paprika doux en poudre
- 100 g d'olives noires dénoyautées (optioneel)
- 75 g de poivron jaune, coupé en lanières
- 75 g de poivron rouge, coupé en lanières
- 500 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 100 g de haricots verts frais
- 100 g de petits pois frais
- 300 g de filet de poulet, sans peau, coupé en morceaux (3 cm)
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g d'anneaux d'encornet cru
- 200 g de chorizo, émincé en fines rondelles
- 200 g de crevettes cuites, décortiquées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3398 kJ / 808 kcal
- Eiwitten
- 63.5 g
- Koolhydraten
- 58.3 g
- Vetten
- 33.8 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne de la mer
1h
Couscous marocain
50min
Marmite du pêcheur
50min
Paëlla aux fruits de mer
1 Std. 5 Min
Couscous d'agneau et de légumes (bidawi)
1 Std. 5 Min
Lasagne aux fruits de mer
1h
Calamar à la piperade
35min
Couscous royal
1 godz. 20 min
Filet de colin à la sauce tomate
35min
Couscous de poulet
1h 10 min
Paëlla valenciana
1h
Riz à l'espagnole
50min