Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La ganache montée
- 200 g de crème fraîche épaisse 40% m.g. min.
- 100 g de chocolat pâtissier au caramel, détaillé en morceaux
Le gâteau
- 200 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 80 g de beurre demi-sel, et un peu pour les cercles à pâtisserie
- 110 g de lait
- 4 œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé, et un peu pour les cercles à pâtisserie
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- 1 sachet de Chantifix, type Vahiné
- bonbons variés
- 1 paquet de biscuits en bâtonnet au chocolat noir, type Fingers
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2047.6 kJ / 489.9 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 45.1 g
- Vetten
- 31.4 g
- Vezels
- 4.8 g
Alternatieve recepten
Gâteau de Pâques
13h
Roulé chocolat-noisette
1 Std.
Gâteau chocolat-noisette
12sa
Jardin de Pâques
2h 25min
Gâteau licorne
3h
Layer cake
1 Std. 45 Min
Cookies aux 3 chocolats
50min
Gâteau chocolat et dragées chocolat
40min
Gâteau à la pâte à tartiner et aux poires
1 Std. 45 Min
Petits biscuits lapins
2h 40 min
Gâteau surprise
12sa
Cupcakes chocolat-cacahuète
50min