Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gressinos
- 50 g azeite
- 150 g água
- 20 gotas de Tabasco®
-
15
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 300 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- ½ c. chá de sal
- 10 pés de tomilho-limão, só as folhas
Dip
- 50 g cebola roxa
- 1 dente de alho
- 100 g tomate cortado em pedaços
- 400 g abacate cortado em pedaços
- 20 g Tabasco®
- 2 limas (raspa e sumo)
- ½ c. chá de sal
- 5 g coentros
- 2 c. sopa de azeite
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 333 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 41 g
Alternatieve recepten
Molho de tomate
35 Min
Marinada grega para carnes brancas
5min
Salada de bochechas de bacalhau mediterrânica
25min
Húmus de tomate seco com crackers
1h 15min
Falafel verde com molho de requeijão
8 Std.
Pickles de cenoura
30 Min
Vinagreta de iogurte
5min
Recheio de salmão e coleslaw para sanduíches
10min
Empanada caprese com molho de manjericão
1 Std. 30 Min
Pesto de espinafres e amêndoa
5min
Bolachas de tomate seco e alecrim
30 Min
Pão com pesto
2h 5min