Apparaten en Accessoires
Vollkornbrot
Voorbereiding 15min
Totaal 4u.
18 Scheiben
Ingrediënten
-
Hirse100 g
-
Amaranth100 g
-
Reis50 g
-
Buchweizen150 g
-
Wasser600 g
-
Butter zum Einfetten
-
Paniermehl glutenfrei, zum Ausstreuen (siehe Tipp)
-
Kastanienmehl100 g
-
Leinsamen50 g
-
Sonnenblumenkerne50 g
-
2 TL GuarkernmehlJohannisbrotkernmehl2 TL
-
Trockenhefe1 Pck.
-
Zucker1 TL
-
Salz1 TL
-
Backpulver2 TL
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Scheibe
Eiwitten
4 g
Calorieën
510 kJ /
122 kcal
Vetten
3 g
Koolhydraten
18 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Walliser Roggenbrot
10 godz.
Weizen-Dinkel-Brot
12 godz.
Weizen-Buttermilch-Brot
12 godz.
Landbrot Backhausart
2 godz.
Grundteig für Brot
24 godz. 30 min
Toastbrot
16 godz.
Vollkorn-Burgerbrötchen
2 godz. 50 min
Dinkel-Haselnussbrot
2 godz. 50 min
Einfaches Mischbrot
3 godz. 40 min
Dinkelbrot
1 godz. 30 min
Karotten-Nuss-Brot
2 godz. 10 min
UrDinkel Brot
11 godz.