Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 60 g Lauch, in Stücken (2 cm)
- 20 g Olivenöl, nativ
- 2 TL Salz, nach Belieben
- 300 g Wasser
- 1 TL Zucker
-
25
g frische Hefe
of 2 ½ TL Trockenhefe -
250
g Pizzamehl
of 250 g Manitoba-Mehl - 250 g Dinkelmehl
Füllung und letzte Zubereitungsschritte
- 50 g Olivenöl, nativ
- 40 g Wasser
- 1 Prise Salz
- 150 g Salami, in Scheiben (3 mm)
- 6 Feigen, getrocknet, in Vierteln
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1937 kJ / 463 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mandel-Guetzli
40 Min
Rüeblisalat mit Sesam-Crackern
1 Std.
Gemüse-Gewürz-Reis
45 Min
Pizza "Tricolore"
1h 45min
Sommerlicher-Glace-Kuchen
4h 50min
Gemüsesalat im Glas
20 Min
Focaccia mit Sardellen
1h 45min
Focaccia mit Kartoffeln und Rosmarin
2h 35min
Couscous mit Rotbarbe und Peperoni
30min
Poulet mit Kartoffelstock
1 Std. 15 Min
Herzhafte Focaccia mit Kichererbsen
3h
Griessköpfli
1 Std. 15 Min