Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 eendenlever, rauw (500 à 600 g)
- ½ tl suiker
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 1 el Porto wijn
- 2 el brandy
- 500 g water (om te stomen)
- 500 g ijsblokjes
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 571 kJ / 137 kcal
- Eiwitten
- 19.32 g
- Koolhydraten
- 1.28 g
- Vetten
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sabayon (Zabaglione)
15 λεπτ.
Bearnaisesaus
20 λεπτ.
Bearnaisesaus
15 λεπτ.
Mayonaise
5 λεπτ.
Hollandaisesaus
15 λεπτ.
Karamelijs
Geen beoordelingen
Fijngehakt rauw vlees
35min
Sabayon met sinaasappellikeur
15 λεπτ.
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2u. 45min
Peergelei
Geen beoordelingen
Mayonaise zonder ei
10 λεπτ.