Apparaten en Accessoires
Eendenlever
Voorbereiding 30min
Totaal 33u.
6 porties
Ingrediënten
-
eendenlever , rauw (500 à 600 g)1
-
suiker½ tl
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
Porto wijn1 el
-
brandy2 el
-
water (om te stomen)500 g
-
ijsblokjes500 g
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 portie
Calorieën
571 kJ /
137 kcal
Eiwitten
19.32 g
Koolhydraten
1.28 g
Vetten
5.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Pindakaas en koekjesijs
Geen beoordelingen
Kaascrackers
2u. 30min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Kaas uilen
Geen beoordelingen
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Geen beoordelingen
Papaya'péro
30min
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1u. 15min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min
Hollandaisesaus
15min
Baba met rum
Geen beoordelingen
Sabayon met sinaasappellikeur
15min
Bearnaisesaus
15min