Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema pastelera
- 500 g de leche
- 50 g de harina
- 2 huevos
- 2 yemas de huevo
- 70 g de azúcar
- 1 cucharadita de vainilla líquida
Torrijas
- 1250 g de leche
- 1 palo de canela
- 5 - 6 tiras de piel de limón
- 200 g de azúcar
- 250 g de pan (1 barra del día anterior)
Para rebozar y decorar
- 2 huevos
- 100 g de azúcar
- 1 cucharada de canela molida
- 500 - 600 g de aceite para freír
- 100 g de azúcar moreno (para quemar)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1080.1 kJ / 258.2 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 45.9 g
- Vetten
- 5.6 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 144.9 mg
Alternatieve recepten
Tarta de queso estilo "La Viña"
2h
Arroz negro con calamares y gambones fritos (Cocción de arroz)
1h 40min
Tarta gijonesa
4 Std.
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3h 40min
Leche frita
2h 45min
Sobaos
30 Min
Torrijas al vapor
1小时 20 分钟
Goxua (País Vasco)
1h 35min
Roscón de Reyes relleno de mermelada
4 Std.
Brazo gitano de café
1 Std. 30 Min
Tarta de chocolate y sandía
2h 20min
Arroz a la cubana
40 Min