Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Käse-Nachos
- 20 g Weizenkleie
- 70 g Parmesan, in Stücken
- 1 TL Chili, gemahlen
Limetten-Knoblauch-Creme
- 1 Knoblauchzehe
- ½ TL Salz
- 1 Limette, unbehandelt, 2 Streifen Schale dünn abgeschält (à 1 x 4 cm) und Saft ausgepresst
- 200 g Crème fraîche
Chili con Carne und Fertigstellung
- 1 Zwiebel (ca. 60 g), halbiert
- 20 g Öl
- 500 g Hackfleisch, gemischt
- 1 rote Paprika (ca. 150 g), in Würfeln (2 cm)
- 100 g Tomatenmark
- 1 Dose Mais, klein (Abtropfgew. 140 g), abgetropft
- ½ TL Tabasco
- 1 TL Salz
- 300 g Eisbergsalat
- 1 Avocado (ca. 150 g)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2751 kJ / 656 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 51 g
- Vezels
- 7.8 g
Alternatieve recepten
Mexikanische Hähnchen-Bowl
30min
Tomaten-Burger
30min
Sattmacher-Salat
40min
Gefüllte Spitzpaprika mit Joghurt-Spinat
1h
Grillhähnchen-Salat
20min
Halloumi mit Gurken-Koriander-Salat und Olivensalsa
45min
Knusperkohlrabi mit Chili-Aioli
1h 10min
Schnittlauch-Muffins im Schinkenkörbchen
40min
Ceasar Salad mit Kichererbsen
55min
Mais-Salat mit Hackfleisch und Avocado
30min
Schinken-Zucchini-Fladen
45min
Schichtsalat mit Gyroshähnchen
1h