Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g salsa
- 30 g azeite
- 2 dentes de alho
- 100 g alho-francês cortado em pedaços
- 200 g cebola cortada em pedaços
- 100 g vinho branco
- 400 g bacalhau demolhado e desfiado
- 400 g espinafres descongelados bem espremidos
- 2 c. chá de sal
- Pimenta q.b.
- 1000 g batata cortada em cubos pequenos
- 30 g manteiga
- 30 g farinha
- 200 g leite evaporado
- Óleo q.b. p/ fritar
- 200 g massa folhada
- 1 ovo batido p/ pincelar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2354 kJ / 563 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche de curgete e atum
1h 10 min
Tarte de pera e amêndoa
1h 20min
Empadinhas de borrego e ovo
1 Std.
Tarte grega
40min
Tarte de cogumelos e castanhas
1 Std. 25 Min
Quiche de legumes e tomate cereja
1 Std.
Empada de caça
48 Std.
Pudim de ervilhas com cenoura
1 Std. 25 Min
Tarte de frango, cogumelos e sidra
2 Std. 30 Min
Empada de guisado de carne e cogumelos
2h
Quiche de espinafres e bacon
1h 20min
Ratatouille em massa folhada
50 Min