Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio de ervilhas
- 400 g ervilhas descongeladas
- 5 g hortelã, só as folhas
- ½ c. chá de sal
- 1 limão, só a raspa
- 50 g queijo-creme
Recheio de farinheira
- 30 g azeite
- 2 dentes de alho
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 5 pés de tomilho, só as folhas
- 300 g farinheira s/ pele, cortada em pedaços
- 100 g natas
Recheio de cogumelos
- 10 g cogumelos desidratados
- 50 g manteiga fria cortada em pedaços
- 80 g chalota cortada em metades
- 300 g cogumelos marron cortados em pedaços
- 50 g vinho branco seco
-
100
g crème fraîche
of 100 g natas c/ 35% de gordura - 30 g farinha tipo 65
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
Montagem
- 300 g água
- 6 - 10 folhas de couve chinesa s/ o veio principal
- 6 - 10 folhas de acelgas s/ o veio principal
- 3 lombinhos de porco (25 cm comprimento aprox.) (400 g cada aprox.)
- Sal q.b.
- Pimenta q.b.
- 1 c. sopa de manteiga
- 825 g massa folhada (3 placas retangulares de 275 g cada)
- 1 gema de ovo
- 6 fatias de presunto
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3313 kJ / 793 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 51 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Chutney de cebola roxa
24 Std.
Pinhas de queijo e amêndoa
20 min
Pão recheado com queijo e alho-francês
40 min
Bifinhos de vaca com cogumelos, bacon e castanhas
45min
Bolo-rei de enchidos
2 Std. 30 Min
Rolo de carne
1h
Peru Wellington com batatas Duchesse
2h 15 min
Folhado de pato de Elvas
2u.
Arroz de pato árabe
1u. 30min
Rolo de peru com cogumelos
50 min
Borrego mediterrânico
10 Std.
Arroz de pato com cogumelos e bacon
1u. 30min