Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g pitted dates
- 1 ½ level tsp baking soda
- 180 g water
- butter, for greasing
Sticky toffee sauce
- 60 g butter, unsalted, cut in pieces
-
60
g soft brown sugar
of 60 g brown sugar -
75
g golden syrup
of 75 g honey - 40 g milk
-
¼
tsp natural vanilla extract
of ½ tsp vanilla sugar, homemade
Sticky toffee puddings
- 40 g butter, unsalted, cut in pieces
-
110
g dark brown sugar
of 110 g brown sugar - 150 g flour
- ½ tsp baking powder
- 1 large egg (63-73 g)
- 700 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1522 kJ / 363 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pear and Blueberry Crumble
45 Min
Flourless Chocolate Puddings
35 Min
Fruit coulis
10min
Runny custard
15min
Runny custard
10min
Sticky Toffee Puddings
1 godz.
Custard
15min
Chocolate Meringue Stack
7 Std. 30 Min
Chocolate Bread 'N Butter Pudding
1 godz. 25 min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6h 25 min.
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10min
Vanilla Custard
15min